Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Palmian yhtiöittäminen tuottaa tulosta: Luvassa odotettua suuremmat voitot

Kaupunki
 

Palmia-liikelaitoksen pääluottamusmies Eija Paananen sanoo, että vuoden alusta yhtiöitetyn Palmian hyvä tulos luotiin pääosin jo liikelaitosaikana. HS kertoi keskiviikkona, että Palmia ennakoi tekevänsä tänä vuonna ennen veroja voittoa noin 6,1 miljoonaa euroa. Se on useita miljoonia aiemmin arvioitua enemmän.

”Yhtään suurta kilpailutusta ei ole vielä ollut. Palmia-yhtiön johdossa on tehty hyvää työtä, mutta yhtiöittämisen todelliset tulokset ja kilpailukyky nähdään vasta vuosien päästä”, Paananen sanoo.

Helsingin kaupunginvaltuusto päätti pilkkoa Palmian puoliksi lokakuussa 2014. Tuloksena syntyi Helsingin kaupungin kokonaan omistama yhtiö, joka tarjoaa ravintola-, siivous-, kiinteistö- ja vartiointipalveluita sekä edelleen kaupungin ruokahuollosta vastaava liikelaitos.

Paananen muistuttaa myös, että Palmian toiminta oli voitollista jo liikelaitosaikana. Viime vuonna Palmia teki liikelaitoksena historiansa parhaan, 8,4 miljoonaa euroa ylijäämäisen tuloksen. Vuonna 2013 ylijäämää kertyi 3,7 miljoonaa euroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat