Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Teinipoika ryöstettiin teräaseella uhkaamalla Helsingissä – Poliisi pyytää vinkkejä epäillystä

Kaupunki
 

Teini-ikäiseltä pojalta ryöstettiin puhelin teräaseella uhkaamalla Helsingin Kluuvissa. Poliisi epäilee, että myös ryöstäjä oli alaikäinen.

Ryöstö tapahtui Helsingin yliopiston metroaseman sisäänkäynnin lähistöllä, Vuorikadun ja Yliopistonkadun risteyksessä jo sunnuntaina 1. marraskuuta. Poliisi ei ole kuitenkaan saanut omien tutkimustensa avulla tekijää kiinni, joten perjantaina julkistettiin valvontakamerakuva epäillystä.

Vuonna 2002 syntynyt uhri oli poliisin mukaan tullut kavereineen ulos Helsingin yliopiston metroasemalta, mistä nousi myös kolmen 16–17-vuotiaan pojan porukka. Yksi näistä uhrin perässä kävelleistä nuorukaisista tuli poliisin tietojen mukaan kysymään kellonaikaa. Uhri oli ottanut puhelimensa esiin tarkastaakseen, paljonko kello on. Kelloa kysellyt nuorimies otti puolestaan teräaseen esiin ja vaati puhelinta itselleen.

Ryöstäjä sai puhelimen haltuunsa ja poistui paikalta kahden seurassaan olleen pojan kanssa. Epäilty ryöstäjä oli pukeutunut tummiin housuihin ja tummaan takkiin, jonka alla oli punamusta paita. Päässään pojalla oli tumma lippis ja jalassa valkoiset kengät.

Poliisi haluaa selvittää myös tekijän seurassa olleiden nuorten osuutta tapahtumiin.

Sivustaseuraajista toinen oli poliisin mukaan vaaleaihoinen, toinen tummaihoinen. Ensiksi mainitulla oli tummat hiukset, punainen paita sekä valkoinen, hupullinen takki. Jalassa pojalla oli vaaleansiniset farkut sekä vaaleat kengät.

Tummaihoinen poika oli pukeutunut tummaan huppariin, jossa on kirkkaan sinistä olkapäissä ja hihoissa. Pojan lippis oli tumma, ja jalassa hänellä oli tummat housut sekä tummat Adidas-kengät.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä ryöstönä, koska tekijä käytti puhelimen anastamiseen teräasetta. Vihjeet valvontakamerakuvassa näkyvästä epäillystä ja hänen seurassaan liikkuneista nuorista voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 029 547 1000 tai sähköpostitse osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat