Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pankkiautomaatista löytyi setelin­sieppaus­levy Helsingin Ruskeasuolla

Kaupunki
 

Poliisi otti Helsingissä kiinni 44-vuotiaan miehen epäiltynä setelinsieppauslevyn asentamisesta pankkiautomaattiin.

Poliisi sai torstaina aamuyöllä ilmoituksen, että Mannerheimintiellä Ruskeasuolla sijaitsevassa pankkiautomaatissa on setelinsieppauslevy, joka imaisee nostettavat rahat sisäänsä. Asiaa selvitettäessä setelien ulossyöttöaukosta löytyikin rahansieppauslevy.

Torstaina illalla automaatista tuli uusi ilmoitus. Kun poliisi meni paikalle, automaatilta poistui epäilyttävästi toiminut mies. Poliisi otti miehen kiinni tämän kuljettamasta autosta, josta löytyi samanlainen rahansieppauslevy kuin mitä automaatissa oli aiemmin torstaina käytetty.

Epäilty ulkomaalainen mies ei asu Suomessa. Hän ei poliisin mukaan onnistunut saamaan automaatista rahaa. Häntä epäillään varkauden yrityksestä.

Helsingin poliisin tutkittavaksi on tullut viime aikoina pari muuta vastaavantyypistä varkautta tai varkauden yritystä. Poliisi selvittääkin nyt, liittyykö mies näihin muihin tapauksiin.

Poliisi neuvoo tiedotteessaan, että tunnuslukua syötettäessä se kannattaa suojata esimerkiksi kädellä. Epäilyttävältä näyttävästä automaatista ja automaatista, jonka toiminnassa on yllättäviä häiriöitä, kannattaa ilmoittaa automaatilla näkyvään puhelinnumeroon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat