Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nainen surmattiin raa’asti kadulle ravintolaillan päätteeksi Tuusulassa – poliisi pyytää vinkkejä videolla näkyvästä henkilöstä

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat
Poliisi kertoi joulukuussa 2015 etsivänsä videolla näkyvää miestä
Poliisi kertoi joulukuussa 2015 etsivänsä videolla näkyvää miestä
Poliisi etsi joulukuussa 2015 videolla kävelevää miestä. Hänen epäiltiin liittyneenTuusulan Hyrylässä tehtyyn henkirikokseen. Myöhemmin mies vangittiin. Kuva: Poliisi.

Vantaalainen nainen löytyi kuolleena Tuusulan Hyrylästä lauantaiaamuna hieman ennen kello viittä.

Poliisi tutkii tapahtumia murhana.

”Tekotapa viittaa siihen. Käytännössähän se tarkoittaa erityisen raakaa tekotapaa”, tutkinnanjohtaja Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisista kertoo.

”Epäilemme, että tässä on sattumanvaraisesti valikoitu uhri. Meillä ei ole mitään seikkaa, joka kertoisi, että tähän liittyisi jotain muuta.”

Poliisi löysi vuonna 1967 syntyneen naisen ruumiin Hyryläntien ja Koskensillantien risteyksen lähettyviltä. Uhri oli poistunut ravintola Päämajasta puolen yön jälkeen. Henkirikos on todennäköisesti tapahtunut kello yhden ja viiden välisenä aikana, Hyvärinen kertoo.

Poliisi pyytää nyt yleisön vihjeitä yön tapahtumista. Lisäksi poliisi pyytää yleisön apua videotallenteessa näkyvän henkilön tunnistamisessa. Henkilön epäillään liittyvän henkirikokseen. Video on Hyrylän keskustassa sijaitsevan terveysaseman valvontakameran tallenne.

Havainnoista Hyrylän keskustasta perjantain ja lauantain välisenä yönä voi ilmoittaa numeroon 029 5436442. HS

Oikaisu: Artikkelissa kerrottiin aiemmin poliisi kaipaavan vihjeitä lauantain ja sunnuntain väliseltä yöltä. Poliisi kaipaa kuitenkin vihjeitä perjantain ja lauantain väliseltä yöltä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat