Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kortiton huumekuski törmäsi pyöräilijään Helsingin Kannelmäessä – ei auttanut päänsä loukannutta uhria

Kaupunki
 

Helsingin poliisi otti lauantai-iltana Kannelmäessä kiinni pyöräilijään autolla törmänneen miehen. Tapahtumat alkoivat, kun alueella liikkunut poliisi huomasi Kanneltien kohdalla maahan kaatuneen pyöräilijän.

Paikalle oli pysähtynyt henkilöauto, josta nousseet mies ja nainen olivat pyöräilijän luona. He eivät kuitenkaan poliisin mukaan pyrkineet auttamaan pyöränsä kanssa maassa maannutta naista. Nainen oli tajuissaan, mutta hän oli loukannut päätään. Poliisin mukaan naisen kasvoista valui verta useista paikoista. Myös naisen suusta valui verta. Poliisipartio hälytti paikalle ambulanssin.

Auton kuljettaja kertoi, ettei hän ollut huomannut kevyenliikenteenväylällä samaan suuntaan ajanutta pyöräilijää kääntyessään Kanneltie 4–6:n pihaan. Puhalluskoe osoitti, että mies ei ollut humalassa. Hän vaikutti kuitenkin sekavalta. Poliisi teki miehelle huumepikatestin, joka osoitti positiivista tulosta amfetamiinille.

Mies kertoi, ettei hänellä ollut koskaan ollut ajo-oikeutta. Kyydissä ollut nainen kertoi poliisille tienneensä sen. Siitä huolimatta nainen oli luovuttanut auton miehen ajettavaksi.

Loukkaantunutta pyöräilijää yritettiin puhuttaa tapahtumapaikalla, mutta tämä ei kyennyt sanomaan tapahtuneesta mitään. Epäilty 44-vuotias mies vietiin verikokeeseen, jonka jälkeen hänet toimitettiin kiinniotettuna poliisin tiloihin. Asiaa tutkitaan miehen osalta muun muassa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Naisen osalta asiaa tutkitaan kulkuneuvon luovuttamisena juopuneelle ja ajo-oikeudettomalle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat