Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Myyrmäen juna-aseman ammuskelu oli tuttujen välienselvittelyä – uhri yhä sairaalahoidossa

Kaupunki
 
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Poliisit tutkivat kerrostaloa Vantaan Myyrmäessä maanantai-iltana.
Poliisit tutkivat kerrostaloa Vantaan Myyrmäessä maanantai-iltana. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Myyrmäen rautatieasemalla Vantaalla maanantaina tapahtuneessa ammuskelussa loukkaantunut mies on poliisin mukaan yhä sairaalahoidossa. Häntä ammuttiin tappelun yhteydessä jalkaan.

Itä-Uudenmaan poliisi kertoo edistyneensä tapauksen tutkinnassa, mutta tarkka tapahtumankulku on vielä hämärän peitossa.

”Tapauksessa on kyse mitä ilmeisimmin ennestään toisilleen tuttujen henkilöiden välienselvittelystä”, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen.

Ampumavälikohtaukseen liittyy kolme miestä, joista yksi ehti poistua paikalta ennen viranomaisten saapumista. Poliisi selvittelee karkuteillä olevan miehen henkilöllisyyttä.

Ampumavamman saaneen miehen lisäksi välikohtauksessa loukkaantui myös toinen mies, mutta hänen vammansa tulivat muuten kuin ampumalla. Poliisi ei ole tulkkausongelmien vuoksi päässyt vielä kuulemaan loukkaantuneita miehiä, joten epäselvää on sekin, kuka kolmikosta laukaisi aseen.

Ainakaan toistaiseksi ei ole tullut esiin viitteitä siitä, että ampuminen liittyisi järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Sivullisia ei poliisin mukaan uhattu aseella, mutta valvontakameratallenteesta näkyy, kuinka tapahtumapaikan ohi käveli useita mahdollisia todistajia. Myös ampumiseen päättynyt yhteenotto tallentui osittain valvontakameran nauhalle.

Poliisi ei ole pystynyt selvittämään pelkän valvontakameratallenteen avulla, oliko ampuja paikalta poistunut mies.

Ampumavälikohtaus tapahtui maanantaina hieman kello 17.30:n jälkeen Paalukylänpolulla sijaitsevan kerrostalon pihassa, aivan Myyrmäen asemalaiturin kupeessa. Poliisi eristi ampumisen jälkeen yhden kerrostalon, kun pakoon lähtenyttä miestä etsittiin.

Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä ja pahoinpitelynä. Itä-Uudenmaan poliisi toivoo, että kaikki tapaukseen liittyvät tiedot ja havainnot ilmoitetaan numeroon 029 543 6442.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat