Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

BMW päätyi roikkumaan meren ylle Eirassa – hinattiin turvaan maastoautolla

Kaupunki
 
Henkilöauton keula roikkui meren yllä Merisataman rannassa Helsingin Eirassa torstaina.
Henkilöauton keula roikkui meren yllä Merisataman rannassa Helsingin Eirassa torstaina.

Ystävysten leppoisa piipahdus Merisataman rannassa Helsingin Eirassa sai yllättävän käänteen torstaina alkuillasta, kun heidän autonsa karkasi omineen kohti merta.

Kaksikko saapui henkilöautolla Café Caruselin edustalle noin kello 19.30. Matkustajana ollut nainen kertoo kuljettajan laittaneen normaaliin tapaan käsijarrun päälle parkkeerauksen jälkeen. Jokin meni kuitenkin pieleen, koska BMW-merkkinen menopeli lähtikin valumaan kohti merta pian sen jälkeen kun ihmiset olivat nousseet kyydistä.

Karkumatka tapahtui kuljettajan ja matkustajan silmien alla.

Epäonnea seurasi kuitenkin onni. Auto oli pysäköity vain muutaman metrin päähän rantamuurista, joten sen rullausnopeus ei ehtinyt kasvaa loivassa alamäessä kovinkaan suureksi. Näin ollen BMW ei myöskään jaksanut rymistellä mereen saakka.

Kun autoa ei tarvinnut onkia merenpohjasta, löytyi riittävä pelastushenkilöstö ja -kalusto viereisestä kahvilasta. Osittain meren yllä roikkunut auto saatiin hinattua takaisin rannalle nelivetoisen maastoauton avulla.

Täpärästi tuhon välttänyt auto pysyi ajokuntoisena. Siinä ei myöskään näkynyt ensisilmäyksellä suurempia kolhuja, mutta alustan mahdolliset vauriot selviävät vasta tarkemmissa tutkimuksissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat