Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ihmiset haluavat auttaa – Hurstin joulujuhlaan pyrkii vapaaehtoisia yli tarpeen

Kaupunki
 
Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva
Heikki Hursti tervehti joulujuhlaan tulijoita Töölön kisahallissa jouluaattona 2011.
Heikki Hursti tervehti joulujuhlaan tulijoita Töölön kisahallissa jouluaattona 2011. Kuva: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva

Vähäosaisten joulujuhlaan on tulossa enemmän auttajia kuin tarvetta olisi.

Vapaaehtoisia ei enää oteta jouluaattona järjestettävään tapahtumaan enempää, mutta ilmoituksia tulee edelleen päivittäin, kertoo varajohtaja Sini Hursti joulujuhlaa järjestävästä Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:stä.

”Johonkin se raja on valitettavasti laitettava. Kaikki halukkaat eivät pääse tänäkään vuonna mukaan.” Hurstin mukaan vapaaehtoisia ilmoittautuu päivittäin 10-15. Kaikkiaan joulujuhlan järjestelyissä on mukana 120 vapaaehtoistyöntekijää.

Halukkaita auttajia ilmoittautuu Hurstin mukaan joka vuosi enemmän kuin tarvetta on. ”Ihmiset vaan haluaa auttaa. He pääsevät siinä näkemään koko tämän homman ja antamaan sen joulun kodittomille ja vähäosaisille.”

Vähäosaisten joulujuhla järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa uudessa paikassa, Messuhallissa. Aiemmin juhlaa on vietetty Helsingin Kisahallissa, mutta paikka on käynyt ahtaaksi. Viime vuonna kaikille 1 500 juhlijalle ei riittänyt istuinpaikkaa, sillä Kisahallissa oli istumapaikkoja oli vain 900:lle. Messuhallissa on istumapaikka noin 2 000 juhlijalle. ”Nyt kaikkien pitäisi mahtua pöytiin istumaan ja katsomoon seuraamaan ohjelmaa”, Sini Hursti kertoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat