Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: Hallitus hillitsee turvapaikan­hakijoiden tuloa kymmenillä keinoilla

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat
Markku Ulander / Lehtikuva
Oikeus- ja työministeri Jari Lindström (ps), pääministeri Juha Sipilä (kesk) ja sisäministeri Petteri Orpo (kok) tiistaina hallituksen tiedotustilaisuudessa turvapaikkapoliittisesta toimenpideohjelmasta.
Oikeus- ja työministeri Jari Lindström (ps), pääministeri Juha Sipilä (kesk) ja sisäministeri Petteri Orpo (kok) tiistaina hallituksen tiedotustilaisuudessa turvapaikkapoliittisesta toimenpideohjelmasta. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan tiistaina, että hallitus julkisti laajan turvapaikanhakijoihin liittyvän ohjelman. Ohjelman tarkoituksena on katkaista hakijoiden hallitsematon virta maahan, saada kustannukset hallintaan ja kotouttaa turvapaikan saaneet.

Ohjelmaan kuuluu sisäministeri Petteri Orpon (kok) mukaan 80 eri toimenpidettä.

HS Illassa kerrotaan myös Helsinkiin tulevasta uudesta luksushotellista.

Lisäksi HS Illassa on artikkelit muun muassa treenitauon vaikutuksesta kuntoon ja siitä, että vaatteiden valmistus käy Suomessa entistäkin harvinaisemmaksi, kun Nanso sulkee trikootehtaansa.

Janna Rantala kirjoittaa HS Illan kolumnissa, ettei lapsi saisi laihduttaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat