Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi löysi kolme yötä kateissa olleen varhaisteinin Helsingistä

Kaupunki
 

Poliisi on löytänyt kolme yötä kadoksissa olleen Minttu Heikkisen, 13, Helsingistä hyväkuntoisena.

Tyttö löytyi poliisin tiedotteen mukaan poliisien omien selvitysten avulla.

HS kertoi aiemmin tiistaina, että Siuntiossa asuva tyttö oli kateissa lauantai-illasta lähtien. Hän lähetti lauantai-iltana ennen seitsemää äidilleen viestin, jossa hän kysyi lupaa jäädä kaverilleen yöksi.

Tämän jälkeen häneen ei ole saatu mitään yhteyttä. Heikkinen on estänyt yhteydenotot muun muassa Facebookin kautta.

”Hänet on viimeksi nähty Helsingissä. On mahdollista, että hän on jossain kaverillaan”, sanoi rikosylikonstaapeli Hannu Kangas aiemmin tiistaina.

”Nuoria katoaa ajoittain lyhytaikaisesti, joten ei tämä nyt ihan ennenkuulumatonta ole, mutta nyt on mennyt kolme yötä, ettei ole mitään tietoa”, hän jatkoi.

Poliisi arveli tiistaina, että Heikkinen voi liikkua, missä tahansa Uudellamaalla. Poliisin tietojen mukaan Heikkisellä ei ole mukanaan rahaa.

Heikkinen on 153 senttimetriä pitkä. Hänellä on tummat, olkapäiden yli ulottuvat taipuisat hiukset. Ruumiinrakenteeltaan hän on hoikka. Katoamishetkellä hänellä oli päällään vaalean turkoosi pusakkamallinen softshell-takki, mustat housut ja turkoosit kangastossut.

Poliisi ei epäile tässä vaiheessa rikosta tapaukseen liittyen.

”Tässä vaiheessa kartoitetaan kavereita. Mitään rikokseen viittaavaa ei ole noussut esiin.”

Heikkinen ei ole karannut aiemmin kotoaan yöksi. Kangas sanoo, että Heikkisen Siuntiossa asuva äiti ja Kirkkonummella asuva isä ovat tilanteesta todella huolissaan.

Poliisi pyytää Heikkisen liikkeistä tietäviä ottamaan yhteyttä kotiinsa, Kirkkonummen poliisin päivystysnumeroon 0295438050 tai virka-ajan ulkopuolella Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen tilannekeskukseen 0295413003.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat