Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mieskolmikko pahoinpiteli ravintolasta poistuneen Sellon lähellä Espoossa

Poliisi etsii Espoon Leppävaarassa perjantaina iskeneitä ryöstäjiä.

Kaupunki
 

Poliisi etsii Espoon Leppävaarassa ravintolan ulkopuolella varhain lauantaina iskeneitä ryöstäjiä.

Ryöstö sattui lähellä kauppakeskus Selloa perjantain ja lauantain välisenä yönä noin kello 00.45. Kolme miestä pahoinpiteli ravintolasta poistunutta miestä ja anasti samalla häneltä omaisuutta. Poliisi ei ole vielä löytänyt kolmikkoa.

Poliisi pyytää siksi Sellon lähistöllä liikkuneita kertomaan havainnoistaan. Kaikki epäillyt ovat 20–30-vuotiaita ja ruumiinrakenteeltaan hoikkia.

Miehistä ensimmäinen on poliisin mukaan ihonväriltään tummanruskea ja hänellä oli yllään tummanharmaa vyötärömittainen takki, valkoiset kangashousut, ruskeat kengät ja musta pipo.

Toinen epäillyistä on ihonväriltään vaalea ja hänellä oli päällään siniset farkut ja kengät sekä tummansininen takki, jossa oli karvareunainen huppu.

Kolmas niin ikään vaaleaihoinen epäilty oli parrakas ja hän käytti mustaa pipoa, ruskeita tennareita, vaaleita housuja ja takkia, jonka hihat olivat tummat ja selkä ja mahdollisesti rinta vaaleita.

Poliisi pyytää havaintoja Espoon rikostutkinnan päivystysnumeroon 0295 438 330 kello 07–17 tai sähköpostilla: vihjeet.espoo@poliisi.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat