Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi: Kaisaniemen tapon yrityksessä oli huumemotiivi

Poliisin mukaan marihuanaa ostamassa olleet 15–17-vuotiaat puukottivat parikymppistä huumekauppiasta hinnasta käydyn riidan jälkeen.

Kaupunki
 

Kluuvi

Poliisin mukaan Kaisaniemen puistossa marraskuun lopussa tapahtuneen tapon yrityksen motiivina oli kiista huumekaupoista.

Tutkinnanjohtaja Heikki Sandbergin mukaan esitutkinnassa on selvinnyt, että puukotuksen uhri oli ollut puistossa myymässä marihuanaa ja epäillyt olivat olleet ostoaikeissa. Maksusta oli kuitenkin tullut kiistaa ja tilanne oli kärjistynyt puukotukseen.

Kahden pojan epäillään pitäneen uhrista kiinni ja kolmannen iskeneen häntä puukolla. Kolmikkoa epäillään tapon yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä. Pojat ovat vangittuina.

Paikalla oli myös neljäs poika, jonka ei enää epäillä osallistuneen tapon yritykseen ja ryöstöön. Hänen hallustaan löytyi kuitenkin uhrin kännykkä, minkä vuoksi häntä epäillään kätkemisrikoksesta. Poika on päässyt jo vapaaksi tutkintavankeudesta.

Epäillyt ovat 15–17-vuotiaita ja uhri on parikymppinen.

Sandbergin mukaan tutkinnassa on selvinnyt, että uhri ja epäillyt tiesivät toisensa entuudestaan, koska he olivat tehneet kauppaa puistossa aiemminkin.

Sekä uhri että epäillyt ovat turvapaikanhakijoita. He ovat olleet Suomessa muutamia kuukausia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat