Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Auto suistui päin jalankulkijoita Nurmijärvellä – yksi kuoli, toinen loukkaantui vakavasti

Kaupunki
 
Tapio Vanhatalo
Kuljettajansa hallinnasta karannut henkilöauto osui jalankulkijoihin ja lensi rajusti ulos tieltä Nurmijärvellä.
Kuljettajansa hallinnasta karannut henkilöauto osui jalankulkijoihin ja lensi rajusti ulos tieltä Nurmijärvellä. Kuva: Tapio Vanhatalo

Autoilija menetti ajoneuvonsa hallinnan ja suistui päin kahta jalankulkijaa Nurmijärvellä keskiviikkona aamupäivällä. Turmassa kuoli yksi henkilö ja toinen loukkaantui vakavasti.

Onnettomuus sattui noin kello 11.30 Klaukkalan ja Lepsämän kylien välillä kulkevalla Kuonomäentiellä. Henkilöautoa ajoi poliisin mukaan vuonna 1997 syntynyt nainen.

Auto oli matkalla Klaukkalan suuntaan, kun kuljettaja toistaiseksi tuntemattomasta syystä menetti ajoneuvon hallinnan ja suistui päin jalankulkijoita Onnelanmäen kohdalla.

Vuonna 1970 syntynyt nainen kuoli onnettomuuspaikalle. Toinen jalankulkija, vuonna 1971 syntynyt nainen, loukkaantui vakavasti.

Tie oli poliisin mukaan liukas tapahtumahetkellä. Näin arvioi myös paikalla käynyt Helsingin Sanomien avustaja Tapio Vanhatalo.

Vanhatalo kertoo, että Kuonomäentiellä oli runsaasti hälytysajoneuvoja. Paikalle hälytettiin myös FinnHEMS-lääkärihelikopteri, joka aiemmin tunnettiin Medi-Helinä.

Auto oli päätynyt törmäyksen jälkeen katolleen pientareelle. Liikenne pysyi onnettomuuden jälkeen pitkään katkaistuna Kuonomäentiellä.

Poliisi tutkii tapausta alustavasti kuolemantuottamuksena, vammantuottamuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Myös liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta on alkanut selvittää tapausta.

Kuonomäentiellä ei ole erillistä kevyen liikenteen väylää, joten jalankulkijat ja pyöräilijät kulkevat sen reunoilla.

Kaikki onnettomuuden osalliset ovat poliisin mukaan nurmijärveläisiä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat