Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Parkkipaikan voi pian maksaa kortilla ympäri Helsinkiä

Tavoitteena on, ettei kuljettajien tarvitsisi tulevaisuudessa viedä parkkilippua tuulilasiin.

Kaupunki
 
Heidi Piiroinen / HS
Helsingissä parkkimaksun voi maksaa pian pankki- tai luottokortilla. Jatkossa tavoitteena on, ettei kuljettajan tarvitse kuljettaa parkkilippua tuulilasiin. Kuvassa pysäköinnintarkastaja Seija Mattsson Helsingin Kaisaniemessä syksyllä 2014.
Helsingissä parkkimaksun voi maksaa pian pankki- tai luottokortilla. Jatkossa tavoitteena on, ettei kuljettajan tarvitse kuljettaa parkkilippua tuulilasiin. Kuvassa pysäköinnintarkastaja Seija Mattsson Helsingin Kaisaniemessä syksyllä 2014. Kuva: Heidi Piiroinen / HS

Parkkipaikan voi pian maksaa pankki- tai luottokortilla ympäri Helsinkiä. Ensimmäiset uudet korteilla toimivat automaatit tulevat kaduille tammikuun aikana, rakennusvirasto tiedottaa.

Kaupunkiin jää uudistuksen jälkeen myös kolikoilla toimivia automaatteja.

Automaatista ostettavaan parkkilippuun pitää syöttää ajoneuvon rekisterinumero. Tämän jälkeen lippu on yhä vietävä tuulilasiin näkyville. Kaupungin tavoitteena on, että tulevaisuudessa lippua ei tarvitse enää laittaa tuulilasiin.

Pysäköinnin voi maksaa myös tekstiviestillä. Lipun hinta veloitetaan puhelinlaskussa.

Helsingissä on käytössä myös Comet-pysäköintilaite. Sen myynti päättyy tänään torstaina, vuoden 2015 viimeisenä päivänä. Laitteet ovat käyttökelpoisia vuoden 2017 loppuun saakka.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat