Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vantaan heroiinijutun tuomiot alenivat hovissa

Kaupunki
 

Helsingin hovioikeus on alentanut tuntuvasti niin sanotun Vantaan heroiinijutun tuomioita.

Vantaan käräjäoikeus tuomitsi viime helmikuussa 15 ihmistä vankeusrangaistuksiin laajaan heroiini- ja kokaiinijuttuun liittyen. Käräjäoikeuden mukaan Vantaalla ja lähikunnissa oli levitetty 2,8 kiloa heroiinia ja kaksi kiloa kokaiinia. HS kertoi tuomioista 17. helmikuuta.

Eniten hovioikeus alensi Shamarke Abdirahman Yusufin, 33, tuomiota. Käräjäoikeus oli tuominnut hänet 7 vuoden ja 6 kuukauden vankeusrangaistukseen. Hovioikeus laski tuomion 2 vuoteen ja 6 kuukauteen, koska muun muassa yhtä törkeää huumausainerikosta koskeva syyte hylättiin. Hovioikeus tuomitsi Ibrahim Mohamud Hasanin, 36, vankeuteen 7 vuodeksi ja 8 kuukaudeksi. Käräjäoikeudessa hänet oli tuomittu 10 vuoden vankeusrangaistukseen.

Tuomio aleni muun muassa siksi, että hovioikeuden mukaan hänellä oli hallussaan käräjäoikeuden tuomiota vähemmän huumausaineita.

Hodan Abdikafi Qasimin, 34, yhdeksän vuoden tuomio laski hovioikeudessa kuuteen vuoteen. Hovioikeuden mukaan hän säilytti huumausaineita sisältänyttä matkalaukkua asunnossaan, muttei saanut huumekauppaan liittyen taloudellista hyötyä tai osallistunut huumeiden myyntiin.

Talal Sharif Salahin, 25, tuomiota laskettiin 9 vuodesta 6 kuukaudesta 8 vuoteen.

Abdirahman Mohamud Sardheyen, 27, kohdalla 9 vuoden ja 6 kuukauden vankeustuomio aleni 8 vuoden ja 2 kuuden vankeustuomioon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat