Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tuntematon mies puukotti toista miestä kasvoihin Helsingin Kannelmäessä

Kaupunki
 

Mies löi toista miestä teräaseella kasvoihin pubin edustalla Helsingin Kannelmäessä. Tekijä ja uhri eivät olleet vaihtaneet ennen puukotusta sanaakaan eivätkä he poliisin mukaan tunteneet toisiaan entuudestaan.

Helsingin poliisilaitos
Valvontakameran kuvaama epäilty.
Valvontakameran kuvaama epäilty.

Väkivallanteko tapahtui jo keskiviikkona 6. tammikuuta kello 23.25, ja poliisi julkaisi epäillyn kuvan maanantaina 11. tammikuuta.

Uhri loukkaantui tilanteessa vakavasti.

Puukottaja poistui kävellen Kannel Pubilta Klaneettitieltä. Poliisi epäilee tekijän olevan 30–35-vuotias mies, joka tallentui valvontakameran kuviin.

Epäilty on isokokoinen ja hieman parrakas. Hän oli pukeutunut mustaan, Halti-merkkiseen takkiin, jonka alla oli tumma huppari. Miehen farkut olivat siniset, kengät mustat ja pipo tummanharmaa.

Poliisi kaipaa yleisöltä apua valvontakamerakuvissa näkyvän miehen tunnistamiseen. Tiedot ja vinkit voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko@helsinki.poliisi.fi. Puhelimitse Helsingin poliisin tavoittaa tapaukseen liittyen virka-aikaan numerosta 029 547 5456 ja muina aikoina numerosta 029 541 7915.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat