Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kokaiinia tuotiin kehon sisällä Helsinki-Vantaalle

Kaupunki
 

Suomeen kokaiinia salakuljettanut huumerinki on jäänyt kiinni, kertoo Helsingin poliisi. Viranomaisten mukaan kyse on laajasta kokaiinin maahantuonti- ja levityskokonaisuudesta.

Huumeet ovat päätyneet levitykseen erityisesti Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle, mutta myös eri puolille Suomea.

”Esitutkinnassa on selvinnyt, että maahan on salakuljetettu yhteensä noin kilo kokaiinia, josta on takavarikoitu esitutkinnan aikana noin 400 grammaa”, kertoo rikoskomisario Jari Nikonen Helsingin poliisilaitoksen vakavan rikollisuuden tutkintayksiköstä.

Pääosin Ranskasta hankittu kokaiini rahdattiin Suomeen lentomatkustajina tulleiden salakuljettajien kehon sisällä. Nielemällä kehon sisään saadut huumepaketit ulostettiin Suomessa asunnoissa, jotka oli poliisin mukaan järjestetty kyseistä toimintaa varten.

Kokaiini oli poliisin mukaan pakattu pääosin pitkulaisiin, kymmenen gramman kuljetuspakkauksiin.

Poliisi epäilee toimintaan osallistuneen noin 15 henkilöä, joista 11 poliisi on saanut kiinni. Maahantuontihaaroja oli esitutkinnassa ilmenneiden tietojen mukaan kaksi.

”Osa ulkomailla oleskelevista epäillyistä on edelleen tavoittamatta”, Nikonen sanoo.

Salakuljettajat käyttivät lennoilla omien henkilötietojensa lisäksi myös muiden henkilöiden henkilötietoja.

Poliisi kertoo takavarikoineensa vyyhden selvittämisen aikana myös suuren määrän muita huumeita ja tuhansia euroja käteistä rahaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat