Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mäkelänrinteen uimahalli menee kiinni maaliskuussa ainakin puoleksi vuodeksi

Remontin tarkoituksena on lisätä pukukaappeja pukuhuoneisiin sekä laajentaa suihkutiloja, vessoja ja saunoja. Halliin rakennetaan myös uusi kylmäallas.

Kaupunki
 
Katarina Sällylä / HS
Mäkelänrinteen uimahallissa alkaa remontti maaliskuun lopussa.
Mäkelänrinteen uimahallissa alkaa remontti maaliskuun lopussa. Kuva: Katarina Sällylä / HS

Mäkelänrinteen uimahalli menee pitkäksi aikaa kiinni maaliskuussa. Viimeinen yleisöuintipäivä on 22. maaliskuuta, tämän jälkeen alkaa puku- ja pesuhuoneiden laajennus ja peruskorjaus. Remontin olisi tarkoitus valmistua lokakuun alkupuolella.

Remontin tarkoituksena on lisätä pukukaappeja pukuhuoneisiin sekä laajentaa suihkutiloja, vessoja ja saunoja. Halliin rakennetaan myös uusi kylmäallas.

Remontin aikana halliin ei pääse uimaan kuka tahansa. Myös uimakoulut ja vesiliikuntatunnit on peruttu. Erillisiä vesiliikuntakursseja ja -tapahtumia voidaan järjestää koska ryhmäpukutilat ovat käytettävissä, samoin uinnin yksityistunteja. Mäkelänrinteen lukion ja uimaseurojen vuorot pyritään järjestämään tavalliseen tapaan.

Remontti vaikuttaa myös ryhmäliikuntatunteihin. Alkuvaiheessa töistä tulee niin kova melu, että aamun tunteja hot-alueella ja jumppasalissa ei pidetä. Sen sijaan ryhmäliikunnan ilta- ja viikonlopputunnit jatkuvat normaalisti. Kuntosali, palloiluhalli ja solarium ovat avoinna. Aamutunnit palaavat lukujärjestykseen jo toukokuussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat