Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vuosaaren satamaan halutaan uusi mopohalli

Nuoret eivät enää mahdu nykyiseen halliin lähellä metroasemaa.

Kaupunki
 
Jenniina Nummela
Helsingin kaupungilla on nuorille useita mopohalleja. Pukinmäen hallissa 2008 olivat Joel Puranen, Roni Suorela ja Tatu Vierimaa.
Helsingin kaupungilla on nuorille useita mopohalleja. Pukinmäen hallissa 2008 olivat Joel Puranen, Roni Suorela ja Tatu Vierimaa. Kuva: Jenniina Nummela

Vuosaari

Joukko Helsingin kaupunginvaltuutettuja haluaa uuden mopohallin Vuosaaren satamaan. Nykyinen halli Vuosaaren Rastiksella lähempänä metroasemaa lopettaisi toimintansa, mutta varastoon avattava uusi halli Merenkulkijankadulla olisi entistä suurempi.

Kaupunkisuunnittelulautakunta käsittelee Ville Jalovaaran (sd) ja 19 muun kaupunginvaltuutetun aloitetta tiistain kokouksessaan.

Esityksessä kaupunginhallitukselle annettavasta lausunnosta ei oteta asiaan muuten kantaa, mutta todetaan, että kumpikin paikka istuu kaavaan ja satamassa hallista olisi vähemmän haittaa kenellekään.

Aloitteessa muuttoa satama-alueelle perustellaan kahdella syyllä. Ensiksikin nykyinen halli alkaa olla ahdas, koska se on ainoa lajissaan Itä-Helsingissä, ja käyttäjiä on todella paljon.

Toiseksi nykyisen hallin viereen rakennetaan pian uusia asuntoja, joiden asukkaita hallin melu saattaa häiritä.

Mopohallilla voi korjata mopoja, kevytmoottoripyöriä ja polkupyöriä.

Vain vähän yli 50-neliöisessä hallissa on työkaluja ja ammattilaisia neuvomassa. Nuoret ovat itsekin jo pitkään toivoneet isompaa tilaa, sillä vilkkaimpina päivinä kaikki halukkaat eivät mahdu edes halliin sisälle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat