Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Turvapaikanhakijat ehkä sittenkin lapioimaan lunta

Esimerkiksi taloyhtiöiden pihoissa voi tehdä lumitöitä ilman turvakoulutusta.

Kaupunki
 
Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva
Helsinki on valmis lainaamaan turvapaikanhakijoille lapioita ja turvaliivejä, kertoo apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri (vihr). Kaupunki ei kuitenkaan itse järjestä lumityötalkoita, vaan järjestämisvastuu jää esimerkiksi asiasta kiinnostuneille yhdistyksille.
Helsinki on valmis lainaamaan turvapaikanhakijoille lapioita ja turvaliivejä, kertoo apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri (vihr). Kaupunki ei kuitenkaan itse järjestä lumityötalkoita, vaan järjestämisvastuu jää esimerkiksi asiasta kiinnostuneille yhdistyksille. Kuva: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva

Turvapaikanhakijat saattavat sittenkin päästä lumitöihin. Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri (vihr) kertoo, että Helsinki on valmis lainaamaan turvapaikanhakijoille lapioita ja turvaliivejä. Kaupunki ei kuitenkaan itse järjestä lumityötalkoita, vaan järjestämisvastuu jää esimerkiksi asiasta kiinnostuneille yhdistyksille.

”Silloin myös vastuu lumenluojien turvallisuudesta jää järjestävälle taholle”, Sauri sanoo.

Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Terhi Koulumies ehdotti viime viikolla, että turvapaikanhakijat voisivat tulla kaupungille ilmaiseksi lumitöihin.

Julkisuuteen tulleen tiedon mukaan lumityöt eivät olisi olleet mahdollisia, koska turvapaikanhakijoilta puuttuvat tiealueilla suoritettavaan lumenluontiin tarvittavat luvat. Asiasta uutisoi myös Helsingin Sanomat.

Saurin mukaan kyse on ollut väärinkäsityksestä. Esimerkiksi taloyhtiöiden pihoissa voi tehdä lumitöitä ilman turvakoulutusta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat