Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päivi Storgård jättää kokonaan poliittiset tehtävät ja sanoo politiikan muuttuneen elitistisemmäksi

Storgård kertoi muuttavansa Helsingistä pysyvästi Loviisaan ja keskittyvänsä työntekoon.

Kaupunki
 
Juhani Niiranen / HS
Päivi Storgård
Päivi Storgård Kuva: Juhani Niiranen / HS

Helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu Päivi Storgård (r) jättää politiikan. Ensimmäistä kauttaan Ruotsalaisen kansanpuolueen valtuutettuna istuva Storgård on ollut mukana puoluepolitiikassa kymmenisen vuotta.

”Jätän paikkani Helsingin kaupunginvaltuutettuna sekä kulttuuri- ja kirjastolautakunnan jäsenenä. Luovun kaikista poliittisista luottamustehtävistäni sekä Ruotsalaisen kansanpuolueen jäsenyydestä”, Storgård kertoi julkisuuteen lähettämässään tiedotteessa.

Storgårdin mukaan politiikka on muuttunut elitistisemmäksi. ”Vain erittäin hyvin toimeentulevilla ihmisillä on tulevaisuudessa varaa ja mahdollisuuksia pyrkiä, päästä ja osallistua sekä kuntatason että valtakunnantason päätöksentekoon”, Storgård sanoi.

”Pienituloiset pätkätyöläiset, opiskelijat tai vähävaraiset eläkeläiset ovat pian ilman omaa ääntä. Aito edustuksellinen demokratia murenee.”

Storgård kertoi muuttavansa Helsingistä pysyvästi Loviisaan ja keskittyvänsä työntekoon. Storgård on toimittaja ja kirjoittaja sekä esiintymis- ja kommunikaatiokouluttaja. Viime aikoina hän on opettanut turvapaikanhakijoille suomen kieltä.

Storgårdin tilalle Helsingin kaupunginvaltuustoon nousee lääkäri Laura Finne-Elonen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat