Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsinkiläinen kielenopettaja ei palannut lomalta töihin, poliisi etsii 49-vuotiasta Päivi Heikinheimoa

Poliisi pyytää tietoa Heikinheimon liikkeistä uudenvuodenaaton jälkeen.

Kaupunki
 
Poliisi
Päivi Marjaana Heikinheimo
Päivi Marjaana Heikinheimo Kuva: Poliisi

Poliisi etsii Helsingistä kadonnutta kielenopettajaa Päivi Marjaana Heikinheimoa. Poliisin lähettämän tiedotteen mukaan 49-vuotias Heikinheimo ei palannut töihin 11. tammikuuta päättyneen lomansa jälkeen töihin.

Hänet on ilmoitettu kadonneeksi maanantaina 18. tammikuuta. Heikinheimoon on viimeksi oltu yhteydessä uudenvuodenaattona. Hän asuu yksin Helsingin Tapanilassa. Poliisin mukaan hänen asunnossaan on ollut asumisen merkkejä viimeksi lauantaina 2. tammikuuta

”Heikinheimo on noin 165 cm pitkä, normaalivartaloinen ja ristiverinen. Hänellä on keskipitkät, polkkamalliset hiukset ja hän käyttää silmälaseja”, kerrotaan poliisin tiedotteessa.

Poliisi arvioi, että Heikinheimolla oli katoamishetkellä todennäköisesti yllään luonnonvalkoinen reiteen asti ulottuva ulkoilutakki, valkoinen villapipo ja lapaset, viininpunaiset vakosamettihousut, vihertävät vaelluskengät, sininen isohko olkalaukku sekä mahdollisesti silmälasit.

Poliisi pyytää Heikinheimon uudenvuodenaaton jälkeisistä liikkeistä jotakin tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi taikka puhelimitse Helsingin poliisin Johtokeskukseen numeroon 0295 417 915.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat