Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Linja-auto ajoi sähkötolppaan Nuuksiossa – HSL:n bussiliikenteessä viivästyksiä ja poikkeusreittejä

Kaupunki
 
Rasmus Åberg / Lukijan kuva
Linjan 28 bussi ajoi keskiviikkona ojaan Nuuksiossa ja osui samalla sähkötolppaan.
Linjan 28 bussi ajoi keskiviikkona ojaan Nuuksiossa ja osui samalla sähkötolppaan. Kuva: Rasmus Åberg / Lukijan kuva

Helsingin seudun bussiliikenteen ongelmat ovat jatkuneet keskiviikkona vaikean ajokelin takia. Nuuksiossa linjan 28 bussi ajoi ojaan ja päin sähkötolppaa.

HSL:n viestinnästä kerrotaan, että bussien tieltä suistumisia on tapahtunut tänään paljon, varsinkin Sipoon suunnalla. Vahingot ovat kuitenkin jääneet pieniksi siinä mielessä, että HSL:n tiedossa ei ole, että kukaan ihminen olisi loukkaantunut.

Useat bussiliikennöitsijät ovat ilmoittaneet ongelmistaan eri puolilta HSL-aluetta. Erityisesti hiljaisemmilla, vähemmän liikennöidyillä teillä on ollut vaikeuksia, mutta vaikutukset näkyvät myös vilkkaammilla alueilla. Kokonaan joudutaan kiertämään teitä etenkin Sipoossa, Kirkkonummella ja Vantaan ja Espoon harvimmin asutuilla alueilla kuten Sotungissa ja Nuuksiossa.

Osa busseista ajaa poikkeusreittiä. Suurin syy myöhästymisten, poikkeusreittien ja vuorojen perumisten taustalla on vaikea ja liukas ajokeli, joka haittaa Helsingin seudulla myös muuta ajoneuvoliikennettä.

Sipoon bussilinjoja 992, 993, 993K ja 994 ei pystytä toistaiseksi liikennöimään liukkauden takia. Bussi 991 ajaa poikkeusreittiä: Eriksnäs jää ajamatta ja bussi kääntyy Nesteen pihassa.

Kirkkonummen bussilinjoja 903,903K, 906, 907, 908 ja 909 ei pystytä toistaiseksi liikennöimään liukkauden takia.

HSL tiedottaa, että se on tilannut liukkauden torjuntaa teiden ylläpitäjiltä, ja tiet pyritään saamaan ajokuntoon mahdollisimman pian.

Eilen täynnä lapsia oleva bussi kaatui kyljelleen Sipoossa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat