Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaaharin takaa-ajo päättyi lumikasaan lasten viereen Tapulikaupungissa

Poliisi ajoi läpi kaupungin takaa varastettua autoa, jonka kuskia epäillään tukusta rikoksia

Kaupunki
 

Poliisi ajoi tiistai-iltana kaaharia läpi puolen Helsingin. Pakomatka alkoi Käpylästä ja päättyi Tapulikaupungin pikkukujille lumikasaan. Vieressä oli lapsia, jotka poliisin arvion mukaan olisivat joutuneet vaaraan, jos pakomatka vielä olisi jatkunut.

Pahimmillaan alle 30-vuotias kaahari ajoi 120 kilometriä tunnissa, kun rajoitus oli 40. Poliisi epäilee miestä myös törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.

Pakomatka alkoi illalla ennen yhdeksää Koskelantiellä, kun poliisi huomasi varastetuksi ilmoitetun auton. Kuljettaja ei totellut pysäytyskäskyä vaan lähti karkuun. Matkalla hän ajoi useita kertoja vastaantulevien kaistaa ja myös useita punaisia valoja päin.

Lopulta matka päättyi Kimnaasipolun ja Palovartijantien risteykseen Koillis-Helsingissä. Poliisi esti autollaan paon jatkumisen, pakenija törmäsi lumikasaan. Viereisellä kevyenliikenteenväylällä oli lapsia. Mies vietiin oikeuslääkärille verikokeisiin ja sitten Pasilan poliisivankilaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat