Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Liukkaus ei aiheuttanutkaan kolarisumaa Helsingissä – keskiviikon vakavimmassa onnettomuudessa mies jäi traktorin alle

Kaupunki
 

Traktori törmäsi mieheen Ylä-Malmin torilla kymmenen jälkeen keskiviikkoiltana. Mies loukkaantui törmäyksestä.

Poliisi kertoo, että kuljettaja oli tekemässä traktorilla lumitöitä. Hän osui jalankulkijaan tai mahdollisesti jopa ajoi tämän yli. Traktorin kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

Muuten Helsingissä on sattunut sääolosuhteisiin nähden yllättävän vähän onnettomuuksia. Poliisi kirjasi keskiviikkona vain neljä peltikolaria, vaikka tiet ovat paikoin olleet erittäin liukkaita ja näkyvyys heikko.

Itäväylällä kyseessä oli henkilöauton ja kuorma-auton peräänajo. Länsisatamassa auto törmäsi puuhun. Kampissa paketti- ja henkilöauto törmäsivät liikenneympyrässä. Neljäs poliisin kirjaama peltikolari sattui itse asiassa jo sunnuntaina mutta tuli poliisin tietoon vasta keskiviikkona: siinä Kampissa auto raapaisi toista autoa kylkeen.

Kolmea näistä peltikolareista tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisina ja viimeksi mainittua liikennerikkomuksena.

”Liikenteen kannalta vaikeat olosuhteet vaikuttaisivat kuitenkin jatkuvan, joten liukkailla tieosuuksilla kannattaa laskea nopeuksia ja ottaa riittävästi etäisyyttä edelle ajavaan”, muistuttaa rikoskomisario Jouni Jokinen Helsingin poliisilaitokselta tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat