Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kadonneen kielenopettajan puhelin paikannettiin Sipooseen – poliisi pyytää tutkimaan ladot

Päivi Heikinheimo on nähty viimeksi pankkiautomaatilla Malmilla vuoden alussa.

Kaupunki
 

Poliisi on saanut uusia tietoja joululomalla kadonneesta helsinkiläisestä kielenopettajasta Päivi Heikinheimosta.

Heikinheimon, 49, puhelintietojen mukaan hän on ollut Sipoon Nikkilän kylässä lauantaina 2. tammikuuta. Sijaintitietojen mukaan Heikinheimo on ollut alueella myös tiistaina 5. tammikuuta.

Poliisi on etsinyt Heikinheimoa alueelta, mutta ei ole onnistunut löytämään häntä.

Poliisi pyytää Nikkilän lähistöllä kiinteistöjä omistavia tarkistamaan esimerkiksi ulkorakennukset, ladot ja muut suojaisat rakennukset. Poliisi pyytää tarkastamaan etenkin kiinteistöt, jotka sijaitsevat Nikkiläntien pohjoispuolella.

HS kertoi Heikinheimon katoamisesta 22.tammikuuta. Heikinheimon katoaminen huomattiin, kun hän ei palannut töihin joululomaltaan 11. tammikuuta.

Hänet on ilmoitettu kadonneeksi maanantaina 18. tammikuuta. Heikinheimoon on viimeksi oltu yhteydessä uudenvuodenaattona.

Poliisi on saanut Heikinheimosta useita vihjeitä. Havaintoja ei ole kuitenkaan pystytty vahvistamaan vuoden 2016 ensimmäisen päivän jälkeen. Tuolloin hänet on varmasti nähty Malmilla pankkiautomaatilla.

Poliisi pyytää Heikinheimosta havaintoja. Niitä toivotaan etenkin Nikkilän ja lähialueen asukkailta.

Heikinheimo on noin 165 cm pitkä, normaalivartaloinen ja ristiverinen. Hänellä on keskipitkät, polkkamalliset hiukset ja hän käyttää silmälaseja.

Poliisi pitää mahdollisena, että Heikinheimo on saapunut Helsingistä Nikkilään kävellen esimerkiksi Sipoonkorven ulkoilureittejä pitkin.

Mahdolliset viitteet ja havainnot Heikinheimosta pyydetään ilmoittamaan Helsingin poliisille: sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat