Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Korkein oikeus torppasi jäälajien harjoitushallin

Kaupunki
 

Espoolaiset jäälajien harrastajat joutuvat odottamaan uutta harjoitushallia.

Espoon kaupunki ja Espoon kiekkoilun tuki puuhasivat 15,5 miljoonaa euroa maksavaa hallia Perkkaalle, mutta hankkeen torppasi korkeimman oikeuden (KKO) tuore päätös.

Sen mukaan Espoon kaupungille ei myönnetä lupaa lunastaa valtion kiinteistöyhtiö Senaattikiinteistöjen omistamaa tonttia Fortumin voimalaitoksen lähistöltä.

Tontti, joka kaupunki havitteli, oli vuonna 1982 merkitty asemakaavassa Y-tontiksi eli se oli osoitettu yleisen rakennuksen kortteliksi. Koska kaavasta ei käynyt ilmi, että se olisi tarkoitettu kaupungin omalle laitokselle tai tarpeisiin, KO katsoi, ettei lunastuslupaa tarvitse myöntää.

Senaattikiinteistöt ei halunnut myydä tonttia halvalla kaupungille, ja tonttikaupasta syntyi pari vuotta kestänyt kiista.

”Siinä oli kyse useiden miljoonien eurojen näkemyserosta”, sanoo maankäyttöpäällikkö Jussi Eerolainen Espoon kaupungilta.

Espoon kaupunki oli päättänyt tukea rakennushanketta takaamalla tukiyhdistyksen 15,5 miljoonan lainat. Rahalla oli tarkoitus rakentaa kolme rataa ja kolme kaukaloa, sekä sisäliikunta- ja huoltotiloja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat