Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Koiranpentu harhaili yksin poliiseja vastaan Vantaalla – tarinalle onnellinen loppu

Kaupunki
 
Itä-Uudenmaan poliisilaitos
Tämä saksanpaimenkoiran pentu tassutteli ilman omistajaa Vantaan Koivukylässä keskiviikkoiltana.
Tämä saksanpaimenkoiran pentu tassutteli ilman omistajaa Vantaan Koivukylässä keskiviikkoiltana. Kuva: Itä-Uudenmaan poliisilaitos

Poliisipartio havaitsi keskiviikkoiltana Vantaan Koivukylässä ilman omistajaa harhailleen saksanpaimenkoiran pennun. Poliisit ottivat koiran kiinni ja veivät sen Viikin löytöeläintaloon Helsinkiin.

Torstaiaamuna Itä-Uudenmaan poliisilaitos julkaisi Facebook-sivuillaan kuvan karkulaisesta. Poliisi myös pyysi ihmisiä jakamaan kuvaa ja sen saatetekstiä eteenpäin, jotta koiran omistaja löytyisi.

Poliisin tavoite toteutui vielä saman päivän aikana, kun omistaja haki koiranpentunsa Viikistä. Koira voi poliisin mukaan hyvin.

Poliisin julkaisemaa etsintäilmoitusta ehdittiin muutamassa tunnissa jakaa eteenpäin tuhansia kertoja. Viestin leviämistä vauhditti ehkä entisestään se, että koiranpentu tapitti etsintäilmoituksen kuvassa kameraan juuri niin kuin vain koiranpentu voi.

Suomen poliisilla on noin 300 poliisikoiraa, ja juuri saksanpaimenkoira on yleisimpiä virkavallan käyttämiä koirarotuja. Etsintäilmoituksen alla olevissa kommenteissa epäilläänkin, että ehkäpä pentu oli ”laittamassa työhakemusta sisään”.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat