Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Alle 15-vuotiaat nuoret yrittivät ryöstää laukun vanhukselta Helsingissä – uhri sairaalahoitoon

Kaupunki
 

Poliisi epäilee, että neljä alaikäistä nuorta yritti ryöstää omaisuutta iäkkäältä naiselta Helsingin Siltamäessä. Vanhus sai tilanteessa sairaalahoitoa vaatineita vammoja.

Ryöstön yritys tapahtui poliisin mukaan noin kahdelta iltapäivällä viime viikon torstaina. Poliisi tiedotti asiasta maanantaina.

Neljän nuoren epäillään olleen mukana ryöstösuunnitelmassa. Poliisin tietojen mukaan nuoret olivat lähteneet seuraamaan naista, ja yksi epäillyistä kävi lopuksi tämän käsilaukkuun kiinni. Isku tapahtui uhrin kotirapun edustalla.

Vanhus kaatui maahan, kun hänen laukkuaan riuhdottiin. Hän sai tilanteessa vammoja, jotka vaativat sairaalahoitoa. Hengenvaaraa naisella ei kuitenkaan poliisin mukaan ole.

Poliisin käsityksen mukaan nuorisoporukka säikähti kaatumisen vuoksi voimakasta kipua tunteneen naisen kovaa huutoa. Tämän vuoksi nuoret myös säntäsivät paikalta ilman käsilaukkua tai muuta saalista.

Poliisi tunnisti epäillyt Siltamäen ostoskeskuksen valvontakameranauhoitteesta. He ovat kaikki alle 15-vuotiaita.

Alle 15-vuotiaat eivät ole Suomessa rikosoikeudellisessa vastuussa, mutta vahingonkorvausvastuu ei tunne ikärajoja. Tapaukseen liittyvät jatkotoimenpiteet hoidetaan poliisin mukaan epäiltyjen vanhempien ja sosiaaliviranomaisten kanssa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat