Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vakuutusyhtiö jätti auton katolleen kadunvarteen Helsingin ydinkeskustassa

Monet ohikulkijat ihmettelivät perjantaiaamuna henkilöautoa, joka seisoo katollaan Pohjoisesplanadin varrella Helsingin keskustassa.

Kaupunki
 
Timo Savolainen
Punainen Opel lojuu katollaan Café Esplanadin ja ravintola Teatterin kupeessa. Kuva on lukijan ottama.
Punainen Opel lojuu katollaan Café Esplanadin ja ravintola Teatterin kupeessa. Kuva on lukijan ottama. Kuva: Timo Savolainen

Monet ohikulkijat ihmettelivät perjantaiaamuna henkilöautoa, joka seisoo katollaan Pohjoisesplanadin varrella Helsingin keskustassa. Jos väärinpäin lojumista ei lasketa, nököttää punainen Opel täysin siististi muiden kadunvarteen pysäköityjen autojen seassa.

Mistään onnettomuudesta tai rajusta käytännön pilasta ei kuitenkaan ole kyse, vaan auto on vakuutusyhtiön mainos. Helsingin poliisille on ilmoitettu ennakkoon, että kampanja kestää 40 tuntia.

Vaikka monet ovat hämmästelleet nurin päin lojuvaa autoa ja Helsingin Sanomien toimitukseenkin on tullut useita yhteydenottoja asiaan liittyen, ei poliisi ollut aamupäivään mennessä saanut huolestuneita ilmoituksia autosta.

Ajoradan puolelta katsottaessa autossa ei näy mitään logoja tai muita merkkejä markkinointitempauksesta. Jalkakäytävän puoleiseen kylkeen on kuitenkin kiinnitetty tarra, joka paljastaa auton olevan osa If-vakuutusyhtiön Loistokuski-mainoskampanjaa.

Patrick Wikblad
Auton jalkakäytävän puoleisessa kyljessä on vakuutusyhtiön tarra. Kuva on lukijan ottama.
Auton jalkakäytävän puoleisessa kyljessä on vakuutusyhtiön tarra. Kuva on lukijan ottama.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat