Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mies pahoinpiteli vaimonsa ja tunki alastomana auton takakonttiin – poliisi tutkii tapon yrityksenä

Kaupunki
 

Alastoman, sidotun ja hengenvaarallisten vammojen kanssa kamppailleen vaimonsa auton takakonttiin sullomisesta epäilty mies on vangittu. Väkivallanteko tuli ilmi tiistaina, kun 33-vuotias perheenisä ajoi terveysviranomaisten luokse ja ilmoitti heille vaimonsa olevan auton takakontissa.

Tapaukseen liittyvä rikosnimike on koventunut aiemmasta. Poliisi epäilee perheenisää nyt tapon yrityksestä, kun vielä torstaina häntä epäiltiin törkeästä pahoinpitelystä.

”Tässä on sellaisia piirteitä, että hengenlähtö olisi voinut olla mahdollista”, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisista.

Miestä epäillään myös törkeästä vapaudenriistosta, koska hän sulloi vaimonsa auton takakonttiin alastomana sekä kädet ja jalat sidottuina. Koko tapahtumasarja kesti poliisin mukaan useita tunteja, mutta toistaiseksi ei ole varmuutta siitä, kuinka kauan nainen oli takakontissa.

Auton kyydissä oli myös pariskunnan lapsi, kun poliisipartio saapui paikalle.

34-vuotias nainen oli poliisin mukaan kylmettynyt ja pahoinpidelty niin pahasti, että hänet vietiin tehohoitoon sairaalaan. Rikoskomisario Hyvärinen kertoi perjantaina HS:lle, että nainen on jo päässyt pois teho-osastolta. Hänellä on muun muassa päävammoja, mutta ei enää hengenvaaraa.

Väkivallanteon motiivi ei ollut selvinnyt perjantaihin mennessä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat