Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vaimonsa takakonttiin sullomisesta epäilty mies on vangittu

Poliisi epäilee vantaalaismiestä tapon yrityksestä ja törkeästä vapaudenriistosta.

Kaupunki
 

Vantaalainen perheenisä on vangittu epäiltynä tapon yrityksestä ja törkeästä vapaudenriistosta. Hänen epäillään pahoinpidelleen vaimonsa ja sulloneen hänet alastomana, sidottuna ja hengenvaarallisesti loukkaantuneena auton takakonttiin.

Teko tuli ilmi tiistaina, kun 33-vuotias mies ajoi terveysviranomaisten luokse ja ilmoitti vaimonsa olevan takakontissa.

Poliisin mukaan rikosnimike on koventunut tapon yritykseksi. Vielä torstaina miestä epäiltiin törkeästä pahoinpitelystä.

”Tässä on sellaisia piirteitä, että hengenlähtö olisi voinut olla mahdollista”, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisista.

Miestä epäillään myös törkeästä vapaudenriistosta, koska vaimo oli tungettu auton takakonttiin alastomana sekä kädet ja jalat sidottuina. Koko tapahtumasarja kesti poliisin mukaan useita tunteja, mutta toistaiseksi ei ole varmuutta siitä, kuinka kauan nainen oli takakontissa.

Auton kyydissä oli myös pariskunnan lapsi, kun poliisipartio saapui paikalle.

34-vuotias nainen oli poliisin mukaan kylmettynyt ja pahoinpidelty niin pahasti, että hänet vietiin tehohoitoon sairaalaan.

Rikoskomisario Hyvärinen kertoi perjantaina HS:lle, että nainen on jo päässyt pois teho-osastolta. Hänellä on muun muassa päävammoja, mutta ei enää hengenvaaraa.

Väkivallanteon motiivi ei ollut selvinnyt perjantaihin mennessä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat