Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaisaniemen puukotuksesta vankeutta kahdelle

Tapaus sattui marraskuussa Kaisaniemen puistossa Helsingissä.

Kaupunki
 

Kaisaniemen puistossa Helsingissä marraskuussa tapahtuneesta puukotuksesta on tuomittu kaksi nuorta miestä vankeuteen.

Tapahtumahetkellä 16-vuotias päätekijä tuomittiin kolmeksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen törkeästä ryöstöstä ja tapon yrityksestä nuorena henkilönä. HS ei julkaise päätekijän nimeä, koska hän on alaikäinen.

25-vuotias Jan Mohammad Nourozi sai 2 vuotta ja 2 kuukautta vankeutta törkeästä ryöstöstä ja väärän henkilötiedon antamisesta. Molemmat tuomittiin myös maksamaan uhrille korvauksia.

Kolmas tuomittu alaikäinen sai päiväsakkoja varkaudesta nuorena henkilönä.

Tapaus sattui marraskuussa Kaisaniemen puistossa. Käräjäoikeus piti uskottavana nyt tuomitun kolmikon selitystä tapahtumille: uhri oli myymässä marihuanaa ja kolmikko saapui puistoon viedäkseen tältä suunnitellusti huumeita maksamatta. Vain päiväsakkoihin tuomittu mies pakeni paikalta huumeiden kanssa heti.

Kaksi muuta miestä sen sijaan kävivät uhrin kimppuun. Päätekijänä tuomittu nuorukainen uhri löi tätä veitsellä selkään. Uhri sai lisäksi useita haavoja käsiin ja käsivarsiin, kun hän yritti torjua iskuja vartalon etupuolelle. Miehet veivät uhrilta puhelimen, tupakkaa ja vielä lisää huumeita.

Myös 25-vuotiaan todettiin tehneen väkivaltaa, vaikka hän ei veistä itse pidellytkään. Hän antoi lisäksi poliisille väärän nimen ja syntymäajan. Hänet on myös aiemmin tuomittu väkivaltarikoksista Ruotsin puolella.

Sekä uhri että tekijät ovat turvapaikanhakijoita.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat