Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hesy kampanjoi järjestön pelastamiseksi

Julkisuuskuvan murenemisesta kärsineessä Helsingin eläinsuojelu­yhdistyksessä valmistellaan vallan vaihtoa.

Kaupunki
 

Helsingin eläinsuojeluyhdistys (Hesy) on pitkään ollut kurimuksen kourissa. Huonot henkilösuhteet ovat johtaneet järjestön tuhon partaalle. Järjestöstä ovat loppusyksystä muun muassa eronneet sen toiminnanjohtaja, hallituksen puheenjohtaja ja neljä eläintenhoitajaa.

Uutiset ovat kertoneet työntekijöiden irtisanoutumisista, huonoista työoloista ja epäselvyyksistä yhdistyksen taloudessa ja toiminnassa.

Tiistaina eräät järjestön tilasta huolestuneet henkilöt aloittivat kampanjan Hesyn pelastamiseksi. Kampanja kutsuu järjestön noin 3000 jäsentä valitsemaan sille uuden puheenjohtajan ja hallituksen vuosikokouksessa huhtikuussa.

Pelastetaan Hesy -kampanjan oma ehdokas hallituksen puheenjohtajaksi on everstiluutnantti ja Helsingin kaupunginvaltuutettu Jarmo Nieminen (vihr).

Mikä yhdistyksessä on ollut ydinongelma, Jarmo Nieminen?

”Ehkä se on olleet ihmiset. He eivät ole osanneet ratkaista keskinäisiä ja yhdistyksen ongelmia”, puheenjohtajakandidaatti arveli maanantaina.

Niemisellä on kokemusta lukuisista johtajuuksista järjestöissä ja eri tehtävissä puolustusvoimissa. Hän kertoo edellyttävänsä yhdistyksen tulevalta johdolta ja toimintatavalta ”ehdotonta avoimuutta”.

”Ensiksi pitää saada hallitus toimintakykyiseksi. Pitää avata keskustelu siitä, mikä yhdistyksessä oikeasti on se ongelma”, Nieminen sanoi.

Helsingin eläinsuojeluyhdistys on varakas ja historialtaan kunniakas järjestö. 142-vuotiaan Hesyn omaisuuden arvo on kuusi miljoonaa euroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat