Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rakennusmies loukkaantui pudottuaan lastensairaalan työmaalla – pelastettiin nosturilla ja roskalavalla

Vakavasti loukkaantunut rakennusmies oli betonitasolla kuudennen kerroksen korkeudessa, kun pelastuslaitos saapui paikalle.

Kaupunki
 

Uuden lastensairaalan työmaalla Helsingin Meilahdessa sattui torstaiaamuna työtapaturma, jossa loukkaantui vakavasti rakennusmies.

Rakennusmies oli erittäin haastavassa paikassa, kun Helsingin pelastuslaitoksen väki saapui hätiin hieman kello 9.30:n jälkeen.

”Hän oli pudonnut 3–4 metrin matkan betonilaattatasolle, joka oli kuudennen kerroksen korkeudella”, kertoo päivystävä palomestari Markku Holopainen.

Työmaalla on käytössä tässä vaiheessa vain kapeita, väliaikaisia rappusia, joita pitkin potilasta olisi Holopaisen mukaan ollut vaikea kuljettaa. Vaikka mies oli laitettu tyhjiöpatjan sisään, olisi ylimääräinen nostelu ja äkkiliikkeet voineet pahentaa vammoja entisestään.

Palomiehet keksivät hyödyntää työmaan nosturia ja roskalavaa. Potilaan siirto onnistui kyseisellä taktiikalla tasaisesti.

”Tarpeen vaatiessa käytämme luovuutta”, Holopainen toteaa.

Poliisi selvittää onnettomuuden syytä ja sitä, onko työmaalla noudatettu kaikkia turvamääräyksiä. Mitään turvavarustukseen liittyviä laiminlyöntejä ei ole ainakaan toistaiseksi tullut esiin.

Mies oli asentamassa betonielementtejä, kun onnettomuus sattui.

Uuden lastensairaalan rakennustyöt alkoivat elokuussa 2014. Sairaalan on määrä valmistua vuoteen 2017 mennessä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat