Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ruokakaupan Espoon Nöykkiössä ryöstäneet miehet jäivät kiinni – rikosnimike lieveni

Myyjää starttipistoolilla uhkailleet parikymppiset miehet ovat tunnustaneet teon.

Kaupunki
 

Poliisi on saanut kiinni mieskaksikon, jonka epäillään ryöstäneen ruokakaupan kassan Espoon Nöykkiössä viime viikon maanantaina.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Matti Puputti Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo, että noin 20-vuotiaat miehet otettiin kiinni yksityisasunnosta Espoosta kuluvan viikon maanantaina.

”He ovat tunnustaneet teon”, Puputti sanoo.

Poliisi pääsi epäiltyjen jäljille yhdistelemällä yleisövihjeitä ja omaa tutkintaansa. Miehet eivät vastustelleet kiinniottotilanteessa.

Ryöstön tunnustaneilla miehillä ei ole Puputin mukaan ”mitään mittavaa rikoshistoriaa”.

Ryöstäjät saapuivat Nöykkiön Valintataloon maanantaina 22. helmikuuta kello 22.20. Toinen miehistä oli uhannut myyjää aseella sillä aikaa, kun toinen mies otti pienen määrän rahaa kassasta.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että toinen ryöstäjistä myös ampui aseella kaupan ulkopuolella. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.

Rikosta tutkittiin aluksi törkeänä ryöstönä, mutta rikosnimike lieveni ryöstöksi, koska teon yhteydessä käytetty ase osoittautui vaarattomaksi starttipistooliksi.

Juttu siirtyy kevään aikana syyteharkintaan.

Espoossa tehtiin aseellinen ryöstö myös tällä viikolla. Tällä kertaa ryöstäjiä oli yksi, ja kassa vietiin maanantain ja tiistain välisenä yönä Lahnuksen Shell-huoltoasemalta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat