Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Myyrmäessä miestä haulikolla ampuneet vankeuteen

Oikeus sai ristiriitaista tietoa siitä, tunsivatko uhri ja tuomitut toisensa.

Kaupunki
 
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Poliisi tutki kerrostalon edustaa Myyrmäessä ampumavälikohtauksen jälkeen.
Poliisi tutki kerrostalon edustaa Myyrmäessä ampumavälikohtauksen jälkeen. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Kaksi miestä tuomittiin vankeuteen Vantaalla Myyrmäen aseman läheisyydessä marraskuun lopussa tapahtuneesta ammuskelusta ja pahoinpitelystä.

Vantaan käräjäoikeus tuomitsi Aare Saarin törkeästä pahoinpitelystä, ampuma-aserikoksesta ja kätkemisrikoksesta viideksi vuodeksi ja kahdeksi kuukaudeksi vankeuteen. Saarilla oli myös aiempia tuomioita esimerkiksi pahoinpitelyistä ja törkeästä rattijuopumuksesta.

Timo Sarapik tuomittiin kahdesta näpistyksestä ja törkeästä pahoinpitelystä kahden vuoden ja kahden kuukauden mittaiseen vankeuteen.

Marraskuussa tapahtuneessa välikohtauksessa käytettiin aseena katkaistua haulikkoa, joka oli ostettu 250 eurolla tuntemattomaksi jääneeltä henkilöltä. Uhria ammuttiin kaksi kertaa sääreen, jonka jälkeen häntä pahoinpideltiin. Mies vammautui tapauksessa pysyvästi.

Oikeus sai ristiriitaista tietoa siitä, tunsivatko uhri ja tuomitut toisensa. Saar kertoi uhrin käyneen hänen asunnollaan pahoinpitelemässä siellä olleita ihmisiä ammuskelua edeltävänä viikonloppuna. Rikosilmoitusta tilanteesta ei kuitenkaan tehty.

Uhri kertoi, ettei muista asianosaisten keskinäisiä kohtaamisia ampumisesta ja pahoinpitelystä seuranneiden muistivaikeuksien takia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat