Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viimeinen valitus Apotista hylättiin – toimistolla riemuitaan

Valituksia markkinaoikeuteen oli tehty useita, ja niistä viimeisin koski päätöstä hankkia järjestelmä yhdysvaltalaiselta Epic Systems Corporationilta.

Kaupunki
 

Potilastietojärjestelmä Apotti pääsee etenemään, kun markkinaoikeus hylkäsi viimeisen järjestelmää koskevan valituksen. Valituksia markkinaoikeuteen oli tehty useita, ja niistä viimeisin koski päätöstä hankkia järjestelmä yhdysvaltalaiselta Epic Systems Corporationilta.

Tarjouskilpailussa hävinnyt CGI Suomi Oy valitti hankintapäätöksestä markkinaoikeuteen, koska sen mukaan Apotti-hanketoimisto laiminlöi tiedotusvelvollisuuttaan. CGI Suomi epäili, että voittaneessa tarjouksessa oli rajauksia lisenssiasioissa, jotka ovat tarjouspyynnön pakollisten vaatimusten vastaisia.

Apotin toimitusjohtaja Hannu Välimäki kertoo tiedotteessa, että Epic-käyttöjärjestelmää aletaan nyt mukauttaa Suomen tarpeisiin sopivaksi.

”Hienoa, että pääsemme konkreettisesti viemään hanketta eteenpäin. Yhtenäisen järjestelmän hyödyt ovat runsaat”, Välimäki kertoo maanantaina julkaistussa tiedotteessa.

Apotin aikataulutavoite on nyt vuosien 2017–2018 -vaihteessa. Yhtiöstä on aiemmin sanottu, että markkinaoikeuden päätöksen jälkeen voidaan aloittaa rekrytointi. Torstaina julkaistiin työpaikkailmoitus, jossa Apotille etsitään tiedottajaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat