Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Auroran sairaalassa tulipalo Helsingissä – yksi potilas sairaalaan

Sairaalan henkilökunta onnistui sammuttamaan tulessa olleen sängyn

Kaupunki
 

Auroran sairaalassa Helsingin Länsi-Pasilassa syttyi tulipalo torstaina aamupäivällä. Yksi savua hengittänyt potilas kiidätettiin sairaalaan.

Helsingin pelastuslaitos hälytettiin hätiin kello 11.12, ja koska tulipalo oli sairaalarakennuksessa, lähtivät palomiehet liikkeelle suurella vasteella eli yli kymmenen yksikön voimin. Palomestari Vesa Hyvönen pystyi kuitenkin pian käännyttämään paloautoja takaisin asemille, koska sairaalan henkilökunta oli jo onnistunut saamaan liekit kuriin.

”Henkilökunta hoiti alkusammutuksen esimerkillisesti”, Hyvönen kehuu.

Potilashuoneessa oli palanut sänky, mutta tuli ei päässyt leviämään muualle. Sairaalaan kuljetettu potilas oli Hyvösen mukaan huoneen asukas.

Savua levisi sairaalan tiloihin. Pelastuslaitos tyhjensi yhden sairaalaosaston ihmisistä savutuuletuksen ajaksi, mutta muualla sairaalassa toiminta pystyi jatkumaan koko ajan normaalisti.

Tuuletuksen jälkeen toiminta pääsi jatkumaan myös hetken kiinni olleella osastolla, joskin savun nokeama huone on pois käytöstä.

Tulipalon syttymissyystä ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta ainakaan minkään teknisen vian seurauksesta ei Hyvösen mukaan ole kyse. Poliisi selvittää asiaa.

Auroran sairaalassa on muun muassa psykiatrisia vuodeosastoja ja erityishoidon poliklinikka.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat