Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Taas ryöstö Espoossa – kaupan myyjää uhattiin veitsellä Latokaskessa

Poliisi on pyytänyt lyhyen ajan sisään jo kolme kertaa yleisön apua Espoossa iskeneiden ryöstäjien kiinnisaamiseen.

Kaupunki
 
Länsi-Uudenmaan poliisilaitos
Poliisi julkaisi perjantaina valvontakamerakuvan Latokasken Siwan kassa torstai-iltana ryöstäneestä miehestä.
Poliisi julkaisi perjantaina valvontakamerakuvan Latokasken Siwan kassa torstai-iltana ryöstäneestä miehestä. Kuva: Länsi-Uudenmaan poliisilaitos

Veitsellä varustautunut ryöstäjä iski Espoon Latokaskessa torstaina noin kello 22.30.

Poliisin mukaan ryöstäjä sai osoitteessa Kaskipiha 1 sijaitsevasta Siwa-myymälästä saaliikseen pienehkön summan rahaa. Tekijä uhkasi myyjää veitsellä.

Komisario Teemu Värtinen Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo, että kukaan ei saanut fyysisiä vammoja ryöstön aikana.

Ryöstäjä pakeni silminnäkijähavaintojen mukaan Kaskenpolttajantietä Kokkohongantielle, jota pitkin hän juoksi vasemman suuntaan. Tämän jälkeen miehestä ei ole havaintoja.

Kaupan valvontakamera taltioi ryöstäjän, ja poliisi julkaisi kuvan perjantaina iltapäivällä.

Poliisi epäilee ryöstäjän olevan 25–30-vuotias mies. Tekijä on hoikka ja noin 180-senttinen. Ryöstäjä puhui poliisin mukaan selvää suomen kieltä.

Poliisin tiedossa on jo muutamia silminnäkijöitä, mutta lisävinkit ovat vielä tarpeen tapauksen selvittämiseksi. Kaikki ryöstöön liittyvät tiedot voi ilmoittaa Länsi-Uudenmaan poliisille puhelimitse numeroon 029 543 8330 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Poliisi tutkii tapausta törkeänä ryöstönä.

Poliisi on pyytänyt puolentoista kuukauden sisällä yleisön apua kahden muunkin Espoossa tehdyn ryöstön selvittämiseen. Tapauksista toinen on vielä pimeänä.

Nöykkiössä ryöstettiin helmikuun lopussa Valintatalo. Noin viikon päästä ryöstöstä poliisi otti kiinni kaksi miestä, jotka myös myönsivät teon. Ryöstäjät olivat uhanneet myyjää starttipistoolilla.

Lahnuksessa ryöstettiin puolestaan tiistain vastaisena yönä 1. maaliskuuta Shell-huoltoaseman kassa. Aseella myyjää uhannutta miestä ei ole saatu vielä kiinni.

Ei ole mitään viitteitä siitä, että Latokasken ja Lahnuksen ryöstöt liittyisivät millään tavalla toisiinsa.

Komisario Petri Launiainen kommentoi Nöykkiön ryöstön jälkeen HS:lle, että karkeasti arvioiden 30–40 prosenttia Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella vuosien 2010 ja 2016 välillä tehdyistä ryöstöistä on ollut aseellisia. Muut ryöstöt on tehty ilman apuvälineitä eri tavoin uhkailemalla tai väkivaltaa käyttämällä.

Aseellisista ryöstöistä 15–20 prosentissa tekijällä on ollut ampuma-ase, lopuissa teräase.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat