Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tällä kertaa kansa jonotti punaisia muovipusseja –Roihupellon Motonetin avajaisiin saapui satoja ihmisiä

Siellä jonotettiin Tokmannin sinisten ämpäreiden sijaan Motonetin punaisia muovikasseja, paikalla ollut Leif Grip nauraa.

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat

Joonas Laitinen HS

Helsingin Roihupellossa oli maanantaiaamuna suuren kansanjuhlan tuntua, kun alueelle avattiin autotarvikkeiden tavaratalo Motonet.

Liike avasi ovensa kello yhdeksältä aamulla. Tyhjänä liikettä ei tarvinnut avata, sillä liikkeen avautumista odotti mittava jono.

Liikkeeseen pääsyä oli jonossa odottamassa myös Mellunmäessä asuva Leif Grip. ”Siellä jonotettiin sinisten ämpäreiden sijaan punaisia muovikasseja”, Grip nauraa jälkikäteen.

Ämpäreillä hän viittaa Tokmannin ämpärikampanjaan, joka on saavuttanut suuren kansansuosion.

”Tulin paikalle hyvissä ajoin eli varttia vaille yhdeksän. 250 ensimmäistä jonottajaa sai kassin, jossa oli monenlaisia autonhoitotarvikkeita. En tiedä tarkalleen, kuinka paljon ihmisiä jonossa oli. Oma vuoronumeroni oli 45, mutta kyllä minun takanani oli paljon ihmisiä”, Grip kertoo.

Grip onnistui saamaan kyseisen autopussin. Sieltä löytyi muun muassa moottoriöljyä, pesuainetta, vahashampoota sekä jumbosieni. Grip ei kuitenkaan tunnusta menneensä paikalle ilmaistuotteiden perässä.

”Minusta oli kivaa, että tämä Motonet tuli tänne, kun ei täällä keskustassa tällaisia juurikaan ole. Jos Roihupeltoa nyt keskustaksi voi sanoa.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat