Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Myyrmäen urheilupuiston ex-johtajalle syyte kirjanpitorikoksesta

Ex-johtajalle tuli syyte myös luottamusaseman väärinkäytöstä.

Kaupunki
 
Leif Rosas
Myyrmäen urheilupuiston jalkapallostadion.
Myyrmäen urheilupuiston jalkapallostadion. Kuva: Leif Rosas

Myyrmäen urheilupuistoyhtiön entistä toimitusjohtajaa Erkki Saloa vastaan on nostettu syyte luottamusaseman väärinkäytöstä ja törkeästä kirjanpitorikoksesta.

Kihlakunnansyyttäjä Katja Kyrö teki päätöksen syytteen nostamisesta keskiviikkona. Haastehakemuksen yksityiskohdat ja esitutkintamateriaali tulevat julkisiksi oikeuskäsittelyssä.

Erkki Salo ennätti toimia Myyrmäen urheilupuistoyhtiön toimitusjohtajana aina viime vuoden kevääseen asti, jolloin Vantaan kaupunki teki tutkintapyynnön poliisille. Toimitusjohtajan lisäksi paikkansa sai jättää myös yhtiön luottamusmiehistä koottu hallitus.

Tutkintapyynnön taustalla oli vuosi sitten valmistunut kaupungin sisäinen tarkastuksen raportti. Raportti keskittyi jalkapalloseura PK-35:lle ohjattuun taloudelliseen tukeen. PK-35:n epäillään saaneen etuisuuksia useiden satojentuhansien eurojen arvosta.

Vantaan kaupunki teetti poliisitutkinnan alkamisen jälkeen urheilupuistossa toisen tarkastuksen, jossa setvittiin yhtiön edustusmenoja ja hankintoja. Edustusmenot olivat runsaat, mutta niiden kuiteista ei useinkaan ilmennyt perusteluja edustuksen tarpeellisuudesta. Monet palveluostot oli tehty ilman kilpailuttamista, jopa ilman sopimuksia.

Vantaa jätti viime keväänä tutkintapyynnön myös kaupungin omistamasta kolmesta kiinteistöyhtiöstä eli ns. kehäyhtiöistä. Niiden poliisitutkinta on vielä kesken.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat