Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Myyjät painivat näpistelijän kanssa Leppävaaran Lidlissä

Kaupunki
 

Lidlin myymälää Espoon Leppävaarassa piinannut ammattinäpistelijä jäi kiinni keskiviikkoiltana, kertoo poliisi tiedotteessaan. Porttikiellosta piittaamatta hän tuli kello seitsemän aikaan illalla liikkeeseen, ja yritti anastaa siideriä.

Myyjä havaitsi miehen laittavan siideritölkkejä reppuunsa ja poistuvan kassan ohi maksamatta. Myyjä seurasi miestä ulos ja kehotti palauttamaan tavaran.

Poliisin mukaan näpistelijäksi epäilty suostui palauttamaan osan, mutta yritti pitää osan repussaan ja paeta paikalta. Tästä alkoi paini johon tuli apuun liikkeen muuta henkilökuntaa.

Näpistelijä yritti pakoon rimpuilemalla, potkimalla ja uhkailemalla. Henkilökunta onnistui pitämään kiinni hieman yli parikymppistä miestä vartijoiden ja poliisin tuloon asti. Näpistelijä on poliisin mukaan ”vanha tuttu”.

Poliisi kiittää henkilökuntaa, mutta kehottaa varovaisuuteen kiinniottotilanteissa, koska pakenijoilla voi olla mukanaan teräaseita. Laki mahdollistaa oikeuden ottaa kiinni verekseltään epäilty rikoksen tekijä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat