Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vantaalaisperheen isä voitti jättipotin: perhe osti uuden asunnon ja auton – sitten päävoiton sai saman perheen äiti

”En osaa edes hihkua ilosta, kun tämä on niin ihmeellistä – miten tämä on mahdollista”, nainen ihmettelee.

Kaupunki
 

Vantaalaisperheellä on ollut melkoisen huikea alkuvuosi – ainakin taloudellisesti.

Ensin muutama kuukausi sitten perheen isä voitti suuren päävoiton rahapelissä. Perhe osti uuden asunnon, uudet huonekalut, uuden auton – mitä nyt päävoitoilla usein ostetaan.

Sitten tämän kuun alussa voitti äiti – hänen voittosummansa Naapurit-pelistä oli satatuhatta euroa. Aiemmin hänen voittosummansa vaihtelivat viiden ja viidenkymmenen euron välillä.

Huhtikuun ensimmäisenä sunnuntaina hän tarkisti pelin tulokset ja hämmentyi. Mies ei ollut kotona, joten vaimo lähetti kuvan tietokoneen ruudun näkymästä, jossa luki voittosummana 100 000 euroa.

”Olen niin hämmentynyt. En osaa edes hihkua ilosta, kun tämä on niin ihmeellistä. Miten tämä on mahdollista”, nainen kertoi Veikkaukselle, joka kertoi tuplavoittoperheestä tiedotteessaan.

Lapsiperhe aikoo jatkaa perusarkeaan voitoista huolimatta. Ja myös rahapelien pelaaminen jatkuu, vaikka todennäköisyys kolmannelle salamaniskulle on yhtä epätodennäköinen kuin kenen tahansa lottovoitto – ainakin tilastojen valossa:

Todennäköisyys voittaa päävoitto on Lotossa 1:15 380 937, Viking Lotossa 1:12  271 512, Eurojackpotissa 1:95 344 200 ja Kenossa 10-tasolla 1:2 147 180.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat