Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Joululomalla kadonneen helsinkiläisopettaja Päivi Heikinheimon ruumis löytyi Sipoosta

Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. Silminnäkijä kertoi HS:lle perjantaina poliisioperaatiosta, jossa Nikkilän kylän alueelta siirrettiin ruumista. Poliisi tiedotti asiasta myöhemmin perjantai-iltana.

Kaupunki
 
Pasi Ylirisku
Poliisit löysivät kadonneen Päivi Heikinheimon ruumiin Nikkilästä perjantai-iltana.
Poliisit löysivät kadonneen Päivi Heikinheimon ruumiin Nikkilästä perjantai-iltana. Kuva: Pasi Ylirisku

Selittämättömästi vuodenvaihteessa kadonneen kieltenopettaja Päivi Heikinheimon ruumis löytyi Sipoosta Nikkilän seudulta perjantai-iltana. Helsingin poliisilaitos tiedotti asiasta kello 21.30.

Poliisin mukaan asiassa ei epäillä rikosta. Helsingin poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa kuolemansyyn selvittämisenä ja tiedottaa asiasta lisää maanantaina.

HS ei tavoittanut tutkinnanjohtajaa, komisario Kirsi Kanthia kommentoimaan käännettä tuoreeltaan.

Poliisi on aiemmin etsinyt Tapanilassa asunutta Heikinheimoa, 49, erityisesti Sipoon Nikkilän kylän alueelta. Heikinheimon puhelin oli tukiasematietojen mukaan Nikkilässä lauantaina 2. tammikuuta ja tiistaina 5. tammikuuta.

Silminnäkijän havainnon mukaan ruumis löytyi läheltä etsintäaluetta Keravantien eteläpuolelta Jokivarrentien risteyksen lähettyviltä.

Ennen katoamistaan Heikinheimo oli työskennellyt kieltenopettajana Vantaan ammattioppilaitos Variassa noin kymmenen vuotta.

Poliisi kertoi tammikuussa, että viimeisen kerran kadonneeseen oli oltu yhteydessä uudenvuodenaattona. Vuoden ensimmäisenä päivänä hänet on poliisin mukaan nähty varmuudella Helsingin Malmilla.

Poliisi piti aiemmin mahdollisena, että Heikinheimo olisi saapunut Helsingistä Nikkilään kävellen esimerkiksi Sipoonkorven ulkoilureittejä pitkin.

Työtoverit huo

Poliisi
Päivi Heikinheimo
Päivi Heikinheimo

lestuivat joululomalla olleesta Heikinheimosta sen jälkeen, kun hän ei ilmestynyt koululla koululla järjestettyyn tilaisuuteen 7. tammikuuta.

Varian rehtori otti yhteyttä poliisiin, kun Heikinheimo ei palannut lomaltaan 11. tammikuuta. Poliisi teki virallisen katoamisilmoituksen maanantaina 18.tammikuuta.

Poliisi järjesti Nikkilän seudulla ison etsinnän helmikuun alussa, jolloin mukana oli myös vapaaehtoinen pelastuspartio Vapepa. Poliisi on tehnyt alueella myös pienempiä etsintöjä omin voimin ja pyytänyt alueen asukkailta havaintoja Heikinheimon liikkeistä.

Pasi Ylirisku
Päivi Heikinheimoa etsittiin jo helmikuun alussa Nikkilästä.
Päivi Heikinheimoa etsittiin jo helmikuun alussa Nikkilästä.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat