Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kolari aiheutti lisäongelmia remontin ruuhkauttamalle Kehä I:lle

Liikenneviraston tieliikennekeskuksen mukaan liikenne ruuhkautui pahasti idän suuntaan vievillä kaistoilla

Kaupunki
 

Kehä I:llä, Helsingin Kannelmäen kohdalla sattui tiistaina hieman ennen kello kolmea iltapäivällä kahden auton kolari. Yksi ajokaista oli onnettomuuspaikan raivauksen ajan suljettuna, mikä aiheutti ruuhkaa idän suuntaan vievillä kaistoilla.

Kukaan ei Helsingin pelastuslaitoksen mukaan loukkaantunut kolarissa. Hämeenlinnanväylän kohdalla sattuneessa onnettomuudessa oli osallisina kaksi autoa, jotka kärsivät peltivahinkoja.

Viranomaiset saivat kaistat nopeasti vapaaksi, mutta idän suuntaan kulkeva liikenne ehti Liikenneviraston tieliikennekeskuksen mukaan ruuhkautua pahasti.

Kello 15.20:n aikaan liikenne pääsi jo kulkemaan normaalisti onnettomuuspaikan ohi.

Helsingin kiertävällä Kehä I:llä on käynnissä mittava tie- ja siltaremontti, joka itsessäänkin aiheuttaa tavanomaista pahempia ruuhkia. Räjäytystöiden vuoksi liikenne pysäytetään ajoittain kokonaan molempiin suuntiin.

Uudenmaan ely-keskuksen mukaan Kehä I on tieosuus, jolla kolaroidaan eniten Suomessa. Onnettomuuksia on sattunut siellä vuosittain noin 240.

Kolarien suurta määrää selittää osaltaan se, että Kehä I on Suomen vilkkaimpia väyliä. Sitä pitkin kulkeen arkipäivinä 92 000 ajoneuvoa, ja vuonna 2030 määrän arvioidaan olevan jo 122 000.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat