Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mechelininkatu kapenee yksikaistaiseksi ensi viikosta alkaen – odotettavissa suurruuhkat

Viemärin saneeraustyöt sotkevat Helsingin vilkkaimpiin katuihin kuuluvan Mechelininkadun liikennettä toukokuun loppuun.

Kaupunki
 
Sabrina Bqain / HS
Mechelininkatu on Helsingin vilkkaimpia väyliä. Ensi maanantaista toukokuun loppuun tieosuudella on vajaan kilometrin matkalla käytössä vain yksi kaista kumpaankin suuntaan.
Mechelininkatu on Helsingin vilkkaimpia väyliä. Ensi maanantaista toukokuun loppuun tieosuudella on vajaan kilometrin matkalla käytössä vain yksi kaista kumpaankin suuntaan. Kuva: Sabrina Bqain / HS

Helsingin vilkkaimpiin väyliin kuuluva Mechelininkatu kapenee väliaikaisesti yksisuuntaiseksi ensi viikosta alkaen. Alueella tehdään viemärin saneeraustöitä ensi maanantaista 25. huhtikuuta sunnuntaihin 29. toukokuuta saakka.

Liikenne häiriintyy etenkin Mechelininkadun Pohjoisen Hesperiankadun ja Leppäsuonkadun välisellä osuudella. Tiepätkällä on mittaa vajaat 900 metriä.

Työt tarkoittavat muun muassa sitä, että pohjoisesta tultaessa Mechelininkadun vasen ajokaista on suljettu välillä Pohjoinen Hesperiankatu–Hietaniemenkatu. Kaista on pois käytöstä 25. huhtikuuta.–29. toukokuuta.

Etelästä tultaessa Mechelininkadun Leppäsuonkadun ja Hietaniemenkadun välinen, suoraan ajavien kaista on pois käytöstä 6.–29. toukokuuta.

Helsingin rakennusviraston aiheesta lähettämän tiedotteen mukaan poikkeusjärjestelyt todennäköisesti ruuhkauttavat alueen liikennettä. Rakennusvirasto suosittelee käyttämään Mechelininkadun sijaan esimerkiksi Hietaniemenkatua ja Runeberginkatua.

Liikenteen poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden avulla.

Työt vaikeuttavat myös joukkoliikennettä. Rakennusvirasto arvioi esimerkiksi, että bussilinja 24 saattaa hidastua liikenteen ruuhkautumisen takia.

Myös Mechelininkadun kadunvarsipysäköintiä rajoitetaan töiden ajaksi. Korvaavia pysäköintipaikkoja järjestetään Hesperiankatujen väliselle hiekkakentälle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat