Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Herttoniemen kirpputori veti väkeä – moottoripyörä­hanskat myytiin nopeasti

HS:n haastatteleman pariskunnan kojulla kävi vilske Herttoniemen suositulla pihakirppiksellä.

Kaupunki
 
Lukijan kuva
Länsi-Herttoniemen pihakirpputorilla riitti väkeä sunnuntaina.
Länsi-Herttoniemen pihakirpputorilla riitti väkeä sunnuntaina. Kuva: Lukijan kuva

Herttoniemi. Herttoniemen Näätätiellä kävi sunnuntaina päivällä kova vilske.

Sipilän perheen ei kauan tarvinnut kaupitella viiden kympin villityksestä muistuttavia tavaroita, sillä ne menivät kaupaksi kuin itsestään. Helsingin Sanomat kertoi sunnuntaina Aarne ja Leena Sipilästä, jotka kauppaavat keski-iän hairahduksesta jäljelle jääneitä tavaroita, lähinnä Aarne Sipilän hetkelliseen moottoripyöräinnostukseen liittyviä kirjoja.

Sekä moottoripyörähanskat että yksityiskohtaiset moottoripyöräkirjat myytiin nopeasti, kertoo Leena Sipilä.

”Alan harrastajat olivat ehkä huomanneet lehdestä mitä täällä myydään, tuntuivat olevan liikkeellä aika aikaisin”, Leena Sipilä sanoo.

Jäljelle jäivät ainoastaan yleiset moottoripyöräaiheiset kuvakirjat – saksankielinen varaosaluettelo sekä korjauskirjat olivat kysytyimpiä.

”Hanskoista saimme 20 euroa eli se mitä pyydettiin. Kirjoistakin maksettiin viisi euroa kappale, se on mielestäni melko paljon.”

Leena Sipilä laskee pariskunnan kerryttäneen voittokassaa noin sadan euron arvosta. ”Taulunkehyksetkin menivät, se vähän yllätti.”

Herttoniemen perinteinen pihakirpputoritapahtuma kylpi kauniissa säässä, Sipilä kuvailee. Ihmisiä oli liikenteessä valtavasti. ”Paljon tuntui olevan väkeä, täällä meilläkin vaikka olemme vähän syrjässä. Tuolla keskempänä tuntui olevan ihan väentungos. Mutta oli kyllä niin ihana ilmakin.”

Sipilät aikovat tuhlata tienestin pian, jo ensi viikonloppuna, koko perheen yhteiseen vappulounaaseen.

Herttoniemen pihakirpputori järjestettiin tänä vuonna seitsemännen kerran. Mukaan oli ilmoittautunut jo ennakkoon yli sata taloa. Tapahtuma ydinajatus on se, että jokainen myy tavaroitaan omalla pihallaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat