Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espoon paloittelusurmaaja tuomittiin 12 vuodeksi vankilaan

Vaimonsa kuristanut ja paloitellut 36-vuotias espoolaismies sai tuomion taposta, hautarauhan rikkomisesta, tuhotyöstä ja pahoinpitelystä.

Kaupunki
 
Leif Rosas
Espoon Järvenperän paloittelusurmasta tuomittu mies sytytti tulipalon, joka tuhosi asunnon sekä taloyhtiön autokatoksen ja varastot.
Espoon Järvenperän paloittelusurmasta tuomittu mies sytytti tulipalon, joka tuhosi asunnon sekä taloyhtiön autokatoksen ja varastot. Kuva: Leif Rosas

Järvenperä.

Vaimonsa kuristanut ja paloitellut 36-vuotias espoolainen Miikka Jarmo Johannes Järvinen on tuomittu 12 vuodeksi vankeuteen taposta, hautarauhan rikkomisesta, tuhotyöstä ja pahoinpitelystä.

Espoon käräjäoikeuden mukaan Järvinen kuristi vaimonsa riidan päätteeksi heinäkuun lopulla viime vuonna. Mies on tunnustanut teon.

Esitutkinnassa Järvinen kertoi riidan aiheutuneen maksamattomasta sähkölaskusta ja sen seuraamuksista.

Mies piilotti teon jälkeen vaimonsa ruumiin saunan lauteiden alle ja meni nukkumaan isänsä luo. Palattuaan asunnolle seuraavana päivänä hän paloitteli ruumiin useisiin osiin, pakkasi ne viiteen kassiin ja kuljetti kassit läheiseen metsikköön Kehä III:n varressa.

Hänen tarkoituksensa oli haudata kassit myöhemmin, mutta koiranulkoiluttaja löysi kätköpaikan jo seuraavana päivänä.

Kotona Järvinen oli sytyttänyt ulkokalusteet tuleen ja heittänyt niiden osia sisälle huoneistoon. Tulipalo tuhosi asunnon sekä taloyhtiön autokatoksen ja varastot täydellisesti.

Myöhemmin palopäivänä Järvinen pahoinpiteli sivullisen miehen Helsingin Malminkartanossa siten, että uhri sai aivotärähdyksen.

Mielentilatutkimuksen perusteella Järvinen on ollut tekojen aikana syyntakeinen. Tutkimuksessa on todettu, että hän on erittäin vaarallinen toisten hengelle, terveydelle tai vapaudelle.

Tuomittu määrätään suorittamaan koko rangaistus vankilassa.

Järvinen on aiemmin tuomittu esimerkiksi useista huumausainerikoksista, pahoinpitelyistä sekä ampuma-aserikoksesta ja anabolisten steroidien hallussapidosta.

Järvenperän surman lohduton näyttämö
Järvenperän surman lohduton näyttämö
Poliisi epäilee aviomiehen surmanneen vaimonsa ja polttaneen heidän yhteisen asuntonsa Espoon Järvenperässä. Tulipaloa sammutettiin varhain aamulla 1. elokuuta. Hieman myöhemmin läheisestä metsiköstä löytyi kasseja, josta löytyi uhrin jäänteitä. toimittaja: Heidi Lämsä, kuvaus: Leif Rosas, editointi: Janne Järvinen
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat