Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nainen kuoli työtapaturmassa kiropraktikko­liikkeessä Helsingin keskustassa

Vuonna 1971 syntyneen naisen kuolemaan ei poliisin mukaan liity rikosta.

Kaupunki
 

Nainen kuoli maanantaina aamupäivällä tapaturmassa Helsingin Kluuvissa. Poliisin mukaan kyse on työtapaturmasta, joka sattui kiropraktikkoliikkeen tiloissa Vuorikadulla.

Helsingin poliisilaitoksen yleisjohtaja, komisario Esa Pennanen kertoo, että tapaukseen liittyen on aloitettu kuolemansyyntutkinta. Vuonna 1971 syntyneen naisen kuolemaan ei siis epäillä liittyvän rikosta.

Uhri työskenteli Pennasen mukaan kiropraktikkoliikkeessä. Kuolemansyyntutkinta ei ole julkista, joten poliisi ei kerro julkisuuteen tarkempia yksityiskohtia tapauksesta.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Anne Hietala vahvistaa HS:lle, ettei kuollut nainen ollut potilaana kiropraktikon vastaanotolla.

”Kun puhutaan työtapaturmasta, niin silloin kyse on työntekijälle sattuneesta turmasta”, Hietala sanoo.

Hietalan mukaan kuolemantapaukseen liittyy jonkinlainen puristuksiin jääminen, mutta tämän tarkempia tietoja ei hänkään pysty kertomaan.

”Kuolemansyyn selvittäminen on lain mukaan salassa pidettävää”, Hietala perustelee.

Viranomaiset hälytettiin Vuorikadulle hieman kello 10.30:n jälkeen. Helsingin pelastuslaitoksen hätäkeskukselta saamien ensitietojen mukaan kyse oli ”ihmisen pelastaminen puristuksista” -tehtävästä. Pelastuslaitos ei kommentoi tapahtunutta mitenkään, koska tiedotusvastuu on poliisilla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat